Hurdallandsbyene and our holistic approach to bygdeliv

Hurdallandsbyene

Hurdal er en kommune i Akershus fylke, Norge. Økolandsbyene i Hurdal er designet for å være selvforsynte og miljøvennlige, med fokus på bærekraftige levemåter. Landsbyene er hjemsted for en rekke virksomheter og fasiliteter, inkludert økologiske gårder og anlegg for fornybar energi.

Beboerne i Hurdal økolandsby er forpliktet til å leve i harmoni med naturen, og samarbeider om å skape et levende og blomstrende samfunn. Hurdal økolandsby gir en unik mulighet til å leve i nær tilknytning til naturen, samtidig som det er en del av et støttende og samarbeidende fellesskap.

Hvordan ville fremtiden til Hurdal se ut?

Fremtiden til Hurdal økolandsby ser lys ut, med fortsatt utvikling av bærekraftige levesett og veksten av økolandsbybevegelsen. Hurdal økolandsby gir en unik mulighet til å leve i nær tilknytning til naturen, samtidig som de er en del av et støttende og samarbeidende fellesskap. Beboerne i Hurdal økolandsby er forpliktet til å leve i harmoni med naturen, og samarbeider om å skape et levende og blomstrende samfunn.

Er Hurdal et familievennlig sted å bo?

Hurdal er en miljøvennlig og bærekraftig landsby som ligger i Hurdal kommune, Norge. Landsbyen er hjemsted for en rekke virksomheter og attraksjoner, noe som gjør den til et flott sted å bo for familier som leter etter et aktivt og engasjerende samfunn.

Hurdal tilbyr også en rekke fasiliteter og fasiliteter som er designet for å være miljøvennlige og bærekraftige. Disse inkluderer en felleshage, en økologisk gård, en restaurant, en matbutikk, en barnehage og en barnehage. Landsbyen har også eget kraftverk og vannbehandlingsanlegg. økolandsbyen i Hurdal er et flott sted å bo for familier som er ute etter et nært fellesskap og en bærekraftig livsstil.

Social media

More posts

Contact us

About us

We have a holistic approach to our landbyer with a focus on sustainability and the environment. We have cooperation with several leading actors and the scientific community to be able to have with the latest solutions in our projects

Contact info

Social channels

en_GBEnglish

Contact us

Fyll inn skjema, vi tar kontakt så fort vi kan.